Alles over een uitvaart in Amstelveen

Ster Uitvaartplanners

STER Persoonlijk, Eerlijk en Transparant! Waarom gewoon als het voor hetzelfde geld ook bijzonder kan

“Als ik later dood ben, dan zal mijn uitvaart mijn laatste
feestje zijn. En als ik feestje zeg, dan bedoel ik dat ook: met
lekker eten, heerlijke wijn en vooral veel gezelligheid.
Waarom zal een feest van mij anders zijn, alleen omdat ik
niet meer mee drink?” Jan-Pieter Van Duijn

Uitvaart zoals u het wenst
De wereld van vandaag en morgen ziet er heel anders uit dan de wereld van tien jaar geleden. Door de snelle ontwikkelingen zijn we niet alleen anders naar het leven gaan kijken, maar ook kijken we anders naar het overlijden. Het is dan ook geen toeval dat er steeds vaker wordt gekozen voor een uitvaart die past bij de manier waarop hij of zij in het leven heeft gestaan. Er is een groeiende vraag naar het “vieren” van de manier waarop iemand heeft geleefd in plaats van slechts stil te blijven staan bij zijn of haar overlijden.

“Ik wil eruit gaan, zoals ik erin gestaan heb!!”

Ster Uitvaartplanners komt aan deze wens tegemoet en informeert u graag over de mogelijkheden. Er is tegenwoordig veel meer mogelijk dan u denkt.

Waarom standaard als het ook bijzonder kan?
Waarom zou je jouw uitvaart, of die van je dierbaren, niet willen houden op een plek waar mensen jou of hen in herkennen? Bijvoorbeeld in je eigen stamkroeg of in de kantine van je sportvereniging, of misschien past een uitvaart op een rondvaartboot door de Amsterdamse grachten wel het beste? Het kan en mag allemaal.
Natuurlijk moet daar iets meer voor geregeld worden, maar daar zijn wij nou voor. Mensen willen ook van de uitvaart steeds meer een “feestje” maken. Naast de ruimte voor verdriet mag er tegenwoordig ook best wel even gelachen worden, zelfs met een goed glas wijn in de hand. Een uitvaart is immers ook altijd weer een reünie.

Uw persoonlijke invulling? Doe het nu!
U kunt u ons dag en nacht bereiken wanneer er sprake is van een overlijden. Samen met u zullen wij uw persoonlijke wensen voor een mooi en passend afscheid inventariseren en deze conform uw wensen volledig en met zorg uitvoeren.
Toch vraagt dit vaak alsnog enorm veel van u als nabestaande. Ondanks het verdriet moet er worden nagedacht over de invulling van de uitvaart. De vraag “wat zou hij of zij zelf gewild hebben”, horen we dan ook vaak. Ook al staat je hoofd er eigenlijk niet naar, je doet wat jij denkt dat het beste is. Maar zou je dierbare dit zelf ook het beste hebben gevonden?
Precies om die reden biedt Ster Uitvaartplanners de mogelijkheid om uw eigen wensen nu al aan te geven. Natuurlijk is uw uitvaart nog ver weg en iets voor later, maar de toekomst kan al morgen zijn.
Maak daarom met ons een vrijblijvende afspraak, waarin Ster Uitvaartplanners u zal uitleggen op welke manier wij voor u en uw nabestaanden een zeer persoonlijke uitvaart kunnen verzorgen.

Wie weet er immers beter hoe uw uitvaart eruit moet komen te zien dan u zelf?
Maak daarom samen met Ster Uitvaartplanners een draaiboek van uw ideale uitvaart.

Transparant en eerlijk
Iedere uitvaart kost geld. De één heeft hier een verzekering voor en de ander betaalt dit uit eigen middelen. Wij vinden het belangrijk dat u een eerlijke prijs betaalt voor een uitvaart en dat er geen sprake mag zijn van verborgen kosten.

Bij Ster Uitvaartplanners betaalt u de inkoopprijs van ieder product of dienst. Dit biedt u de mogelijkheid van eenzelfde uitvaart voor een veel lager bedrag, of een meer bijzondere uitvaart voor hetzelfde geld. Om onze transparantie te garanderen worden alle originele facturen van ingehuurde of ingekochte materialen en diensten, bijgevoegd bij de eindfactuur. Zo weet u altijd dat u nergens te veel voor heeft betaald.

Wij zijn Ster Uitvaartplanners en organiseren voor u een uitvaart op maat. U staat bij ons centraal en mag rekenen op een zeer bijzonder afscheid, passend, innovatief en transparant.
Zo is Ster!

De Ster-voordelen op een rij:

 • U kunt 24 uur per dag op ons rekenen
 • Altijd dezelfde uitvaartbegeleider die u in alles bijstaat
 • Transparantie betekent bij Ster Uitvaartplanners één basistarief voor onze dienst en geen verborgen provisies.
 • Bij Ster Uitvaartplanners kunt u uw toekomstige wensen in een uitgewerkt voorstel laten vastleggen.
 • Ster Uitvaartplanners werkt alleen samen met gerenommeerde en erkende toeleveranciers en staat garant voor hun kwaliteit
 • Al onze uitvaartplanners zijn gecertificeerd.
 • Bij Ster Uitvaartplanners kunt u altijd terecht, ongeacht waar u verzekerd bent.
 • Bij Ster Uitvaartplanners draait het alleen om u en uw dierbare.


  U bent onze Ster!


  Contact

  Postadres  :  Postbus 8592
  1114AN  Amsterdam
  E-mail  :  info@ster-uitvaart.nl
  Web  :  www.ster-uitvaart.nl
  Telefoon  :  085 3031566
  Mobiel  :  (06) 22 67 99 33

  Foto's: